Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanların en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Olası bir felaketle mukabillaşıldığında strüktürda mevcut insanların hariçya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi ciğerin rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın Bapsı, acil durumlarda mimaridan güvenli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve âdemoğlu yaşamını anayasa kayran, örgüların en önemli unsurlarından biridir.

Dolgular ile kapı tıngırluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolay açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu ürkü çabucak bapnın haydi haydi açılması ciğerin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, umumiyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında düzgün payanları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz yerinde olacaktır.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince uzak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki açıklık diyagonal mesafenin nimsından, yağmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal Yangın Kapısı Fiyatları mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Gelişen teknolojiyle müşterek yangın merdiveni seçenekleri, elan şu denli güvenilir hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her zaman izleme fail bir firmayız.

Bu sayede insanoğluın emin bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çdüzenışmasına imkân sağlar. Yangın kapıları genellikle otomatik olarak kapanan ve ürkü pası kabilinden müstacel durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Biriyi şirket ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve birey güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına bakılırsa belirli yapı denetleme şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış kapılarının) belirli durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Kullanılacak can sayısı 100 kişbol aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış baplarında PUSH Amerikan bar yahut PANİK BAR olmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size veri verecektir.

Report this wiki page